четвер, 16 травня 2019 р.

Барвиста мова вишиванки

            Українська вишиванка — це те, без чого важко уявити українську культуру, побут і історію... Кольоровими нитками вона вплетена у наші традиції. І найважливіше те, що українська вишиванка, маючи вікову історію, не втратила своєї популярності і до сьогодні. Більше того, нині можна з впевненістю говорити про відродження українських традицій у сучасній інтерпретації.                   
         Так вже доброю традицією стало на День вишиванки  у школі проводити флешмоб «Вишиванку одягай – Україну кохай!». Також учні 9 класу у цей день долучилися до опитування «Українська вишиванка: модний бренд чи традиція з віковою історією?», де були надані варіанти на питання, а саме: «Яке значення має для мене українська вишиванка», «Українська вишиванка: коли вдягаєте?», «Чи комфортно Вам носити вишиванку?» тощо.
      А також члени клубу за інтересами «Друзі бібліотеки», а саме: Павонський Артем, Горін Зоряна, Божик Ангеліна, Сербенюк Тетяна, Питлюк Олена та Королівська Даша прийняли участь у поетичному струмочку «Українська вишиванка» Юрія Лазірко.

           

                                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар