вівторок, 30 березня 2021 р.

Посміхніться!!!

 

«Сміх – це сонце, воно проганяє зиму з людського обличчя»                                                                                              Віктор Гюго.

Сміх, це сила від усіх хвороб. Він додає нам настрою, допомагає в житті побачити більше світлого, радісного і просто стати добрішими.

Про почуття гумору в народі говорять:

Та нехай люди сміються, що видається смішним.

Сміх – чудова штука – і мистецтво, і наука.

У дім, де сміються приходить щастя

Веселий сміх – здоров’я.

Втім, гумор потрібен не лише під час відпочинку. Дотепне слово може розрядити напружену ситуацію, зупинити сварку, тощо. А лікарі відзначають, що з двох однакових хворих зазвичай швидше одужує той, хто дивиться на світ із усмішкою і полюбляє жарти. Узагалі  гумор дуже допомагає налаштувати душевний стан на позитивну хвилю. Адже варто пожартувати, і все навкруги перестає видаватися  таким одноманітним, без дійним і передбачуваним, а настрій обов’язково покращується. Та й різноманітні  життєві прикрощі сприймаються звично легше, якщо ставиться до них із гумором. Хотілося б, звичайно, щоб не лише в День гумору, але й повсякденний час  приносив справжнє естетичне задоволення та посмішки як на обличчя дітей, так і дорослих.

Викладка літератури «Пригорща сміху, всім на потіху» присвячена 1 квітню - Дню гумору та сміху і пропонує веселі усмішки від українських письменників-гумористів. Також Горін Зоряни виконала гумореску неперевершеного Павла Глазового «Кухлик». 

 Гумористичний форсаж «Як Кузьму провчила жінка його мила »

Немає коментарів:

Дописати коментар