вівторок, 9 серпня 2022 р.

Нація нескорених.

 12 серпня минає 170 –й день війни, наші ЗСУ дають належну відсіч та продовжують відтісняти ворога з захоплених територій країни.

Президент України Володимир Зеленський звинуватив Росію у здійсненні «ядерного терору» і закликав запровадити додаткові міжнародні санкції, цього разу проти ядерного сектору Москви.

«Немає в світі народу, який би почувався в безпеці, коли держава-терорист обстрілює атомну станцію», – сказав Зеленський у зверненні 7 серпня.

Поява і поширення ймовірно фейкової заяви російського генерала щодо загрози підриву Запорізької АЕС військами РФ, яка від 4 березня  захоплена російськими військами, має на меті відволікти увагу від реальних ризиків ядерної катастрофи на найбільшій атомній електростанції Європи, що може бути спричинена діями Росії, заявив ISW,  американський Інститут вивчення війни — аналітичний центр, заснований у 2007 році.

«Російські війська продовжують здійснювати атаки з ядерних реакторів станції і зберігати військове обладнання біля них, ймовірно, щоб зіграти на побоюваннях Заходу щодо ядерної катастрофи і зменшити бажання Заходу надавати додаткову військову підтримку Україні», – йдеться у звіті ISW.

Генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерріш 8 серпня закликав надати міжнародним інспекторам доступ на Запорізьку атомну електростанцію після повідомлень про обстріли найбільшої в Європі АЕС із боку російських військ.

«Будь-який напад на атомну станцію – це самогубство», – сказав Ґутерріш на пресконференції в Японії.

Але попри все життя триває..... 

Хочеться щоб увесь світ це почув, що бути українцем, отже, бути вільним.

Ось вона справжня Україньська  музика...кожна нота залітає в душу!

HELLO. Антитіла




Немає коментарів:

Дописати коментар