четвер, 23 лютого 2023 р.

Герої не вмирають!

Світлої пам’яті присвячується.

Виставка – пам'ять «Віктор  Шкромида»

Ніколи знову…..ці слова, як гасла звучали раніше док сталося.

Ранок 24 лютого 2022 року зухвале повномасштабне вторгнення рф на території нашої землі.

Минає рік нашого спротиву в російсько – української війни, але  Україна і надалі виборює собі свободу та демонструє усьому світові мужність та незламність.

Ми кожного дня маємо світанок, можемо працювати завдяки тим, хто невтомно виборює нашу незалежність, але на превеликий жаль війна приносить нам тривожні звістки, болючі втрати для нас тих, хто жив поруч з нами, ходив нашими вулицями, навчався…. Тому ми згадуємо, пам’ятаємо, шануємо.

 Віктор Шкромида , що народився в селі Кремінна проходив службу за контрактом в Одеській області. За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків був нагороджений грамотами та подяками командиром військової частини по місцю служби У віці 22 років загинув в наслідок ракетного обстрілу.

Спогади:

Роман Клепацький 

однокласник.

-         З Віктором ми багато провели часу і для нас він запам’ятався  тільки з хороших, позитивних моментів. Був енергійним, потужним, міцним хлопцем, якій ніколи не полишав нас і завжди допомагав в любих ситуаціях.

Людмила Волос

 класна керівничка.

-         Вітя мав талант до малювання і тому він активно долучався до  малювання шкільних тематичних плакатів, навіть після уроків він не відмовлявся і проявляв уяву, бажання намалювати щось цікаве та яскраве.

Олена Марчук.

навчала Героя у художній школі.

-         Віктор завжди любив малювати різні малюнки на всілякі теми, приймав участь у різних виставках, конкурсах таких як районних, обласних та міжнародному фестивалі, де не одноразово був визначений різними дипломами та грамотами.

Опришко Марія.

сусідка.

-         Вітя багато світлих спогадів залишив у наших серцях, Він був прекрасною людиною, завжди з усмішкою на вустах грався з нами з дитинства і ще знаючи, що він чудово малював зверталися іноді до нього з таким проханням в якому він ніколи не відмовляв.

 Герої не вмирають! Пам’ятати маємо! Пам’ятати будемо!

Віримо, обов’язково переможемо!

Все буде Україна!


Немає коментарів:

Дописати коментар