пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Шлях до Перемоги

 День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Тож 12 травня у стінах Кремінянської гімназії учні та вчителя учбового закладу підготували благодійний концерт із нагоди свята матері, який традиційно проходить в другу неділю травня, але під час війни він був спрямований на підтримку нашому захиснику односельчанину, що знаходиться  в зоні бойових дій.

На святковому концерті під гаслом «Шлях до Перемоги» ведуча   Дубас Руслана Русланівна та діти старанно вітали матусь та бабусь, даруючи чудові музичні композиції сольні та гуртові, а також лунали вірші. Особливо виразно з почуттям щирості читали вірш – молитву Діновська Олександра та Шупер Богдана, які артистично з натхненням передали усю глибину змісту. Навіть маленька Марія,  яка ходить лише в садочок також проявила бажання заспівати свою пісеньку. Чарівно прозвучало клавішне соло -  вітання від Миколи та Сасін Елі на сопілці. На завершення виступу колектив вчителів виконав характерну пісню «Молодий козак».

Від усієї душі вітаємо дорогих мам із їх святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Висловлюємо подяку усім, хто зробив свій внесок для збору коштів задля нашої спільної Перемоги.



Немає коментарів:

Дописати коментар