вівторок, 12 лютого 2019 р.

Світ нової книги

Шановні користувачі! Пропонуємо вам ознайомитися з новою літературою, яка надійшла в бібліотеку за кошти Кремінянської сільської ради. 
Дочинець М.І. «Напутні дари – для дітвори від Карпатського мудреця Андрія Ворона". Ця книга відкриває світ чудовної живої природи, розкриє дар унікального людського досвіду, навчить краще розуміти природу сущого, Повідає про захоплюючі nригoди і цікаві відкриття. А ще - прилучить до звичаїв і традицій нашого народу, до скарбівдухмяної української мови.
Нехай це читання буде приємним і корисним . Читай і розмірковуй. Бо кожен із рядків цієї книжки цінний у своїй мудрості 
Ферреро Бруно «Казки для душі».
 Іноді втомлені сірими буднями ми хочемо повернутися у дитинство – туди, де жили казки й оповідки, де кожен день був сповнений пригод та відкриттів, де уява відкривала нам незвідані далі.
Пропонуємо Вам і Вашим дітям знову поринути у дивовижний казковий світ. У кожній оповіді йдеться про головні християнські правди віри та моральні цінності..

 Коляда В. І. "Розірвана фата"
Нова українська мелодрама Подільської письменниці, в основі повісті типовий любовний трикутник.


Чапай Артем «Тато в декреті» Про що не питають жінок.
«Тато в декреті» — концентрат років особистого досвіду батька двох синів, зокрема року з гаком у відпустці з догляду за дітьми. Як можна водночас відчувати ніжність і скреготати зубами від того, що тобі «виносять мозок»? Чому, навіть пішовши в декрет, чоло­вік лишається у привілейованому становищі порівняно з жінкою й чому Україна просто-таки створена для чоловіків із немовлята­ми? Просякнута іронією, книжка висвітлює різні аспекти декрету та ранніх стадій татівства.

Василь Шкляр
«Самотній вовк» (під попередньою назвою «Елементал»
удостоє­ний гран-прі «Коронації слова») — найдинамічніший  роман Василя Шкляра, написаний на основі реальних подій. Українець, вояк Фран­цузького іноземного легіону, отримує надважливе завдання — вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спец- служби. Легіонер охоче вирушає в «гарячку точку» не лише завдяки фантастичній винагороді — до Чечні втекла його дівчина разом з там­тешнім командиром кримінального угруповання. Воїн-одинак розпо­чинає вкрай небезпечний двобій з московськими людоловами... Але чим насправді було це завдання і яка роль належала дочці генерала? Відповідь на це запитання приголомшить найпроникливішого читача.


Артур Конан Дойл «Нотатки про Шерлока Голмса»  Захопливі оповідання про пригоди найвідомішого детектива усіх часів.



Романчук Леся «Маленькі чудеса гормонів». Розмова з гінекологом.
У книзі відома письменниця, автор багатьох жіночих романів, практикуючий лікар-гінеколог у популярній формі відповідає на дівочі запитання, які виникають у підлітковому віці. Збірка побудована у формі цікавих бесід про фізіологію, анатомію, гігієну, гормональні зміни у жіночому організмі. 


В. Б. Білінський «Україна – Русь» історичне дослідження - Кн.1Споконвічна земля /         Автор на основі історичних документів, літописів, спогадів мандрівників, досліджень сучасних археологів, істориків доводить неперервність розвитку українського етносу, починаючи від VI тисячоліття до нашої ери, Трипільської культури, а потім Зарубинецької, Черняхівської, Київської і т. д. Книга адресується широкому колу читачів: науковцям, викладачам вишів, шкільним учителям, студентам, учням старших класів і всім, хто бажає знати правду про минуле.   


                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар