четвер, 1 червня 2023 р.

Дітям мир і доброта

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей, свято радості та надії. Адже саме діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому Життя.

Але  в Україні вірує вже 463-й день війни, де потерпають та гинуть наші діти. Тож незважаючи на лихі часи ми продовжуємо триматися та жити далі з вірою на Перемогу.

 «Світу Мир, дитинству усмішка» під таким гаслом сьогодні, першого червня відбулася патріотично – розважальна година «Дітям мир і доброта», на якому хвилиною мовчання учні вшанували загиблих діточок.

Стець Андрій, Парамей Андрій, Новосад Ростіслав, Волянська Аня, Опришко Аня, Ровченя Іванна, Островська Аріна узяли участь у флешмобі «Нам не требо війни…». Із особливою ніжністю прозвучав вірш у виконанні Кіт Каті. А далі діти поринули у веселий світ під назвою «Хай завжди буде книга! Хай завжди буду я!»жартівливі смішні загадки, гра «Я», літературна вікторина, надали змогу згадати і перевірити набуті знання, проявити кмітливість, і за винагороду отримати ласощі. А наостанок з книжкової виставки «Райдужне книжкове літо» діти обрали цікаві для себе книжечки для читання вдома.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар